Ribizli lekvár?

0 hozzászólás mutatása
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #2773
      africanman
      Felhasználó

      Kedves Női Fórumtagok!
      Ha szeretsz főzni és sütni, kísérletezel az étel készítéssel és fűszerekkel? Ha a sütőben sült sütemény jól sikerült, Mások által kapott receptekre vevő vagy? Akár nő, vagy férfi, érdekel a téma?

        Hát a kérdésem az, hogyan készíthetem el a ribizli lekvár kaját?
        Mi a hozzávalók pontosan a ribizli lekvár receptnek?
        Mennyire népszerű étel a ribizli lekvár?
        Hol terjedt el a ribizli lekvár leginkább? Alföld, Kisalföld, Dunántúl?
        Mennyi körül belül a elkészítési idő a ribizli lekvárreceptnek?
        Mennyi a kalóriája?
        Fogyókúrásnak, diétásnak mondható a ribizli lekvár?
        Mennyi a költsége egy főre?
        Mikor, milyen időponban aktuális az adott étel, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora a ribizli lekvár?
        Nehézségi szin körül belül a ribizli lekvár: Könnyű, közepes, nehéz?
        Milyen étrendnek felel meg a ribizli lekvár cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes?
        Hol tárolható a ribizli lekvár: hűvős helyen, hűtőszekrényben, lábosba vagy tepsiben lefedve?
        Mennyi a eltarthatósági ideje? 1 nap, 1-2 nap, 1 hét, Több mint egy hét?

      Írhatok hozzá többféle elkészítési lehetőséget, ha tudsz jobbat. 🙂

0 hozzászólás mutatása
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.