Hozzászólás: A saját macskánkról általában – mutasd be te is

Fórum Állatok fórum Macskák fórum A saját macskánkról általában – mutasd be te is Hozzászólás: A saját macskánkról általában – mutasd be te is

#444

Kedves olvasó!
Szeretném bemutatni Szaffi cicámat. Fényes fekete pihe puha ritka fajta tűzött bundájú mesebeli kiscicám, gyönyörű aranysárga szemekkel.
3 hetesen fogadtam őt örökbe, még pont időben, mert utcára került volna. 3 gyönyörű eddigi évet éltem meg vele. Pont olyan természetű és kinézetű cica amilyet mindig is szerettem volna. Nem csak a külseje, de a személyisége is külömb a többi cicánál. A macskajátékok messze elkerülik a figyelmét. Imád belebújni a papírdobozokba és zacskókba. Ebéd készítés közben könnyen le lehet foglalni egy kis nyers krumpli darab focizással, amit utána jó ízűen befal és persze a kígyóuborka vége sem maradhat el. A cipőfűzők és cipők rágása is néhai szokása,főleg ha új vendégéről van szó.
Bár tovább élhetne mellettem és bár mellette lehetnék egész életében. Sajnálatos módon 2 hónapja kiderült, hogy allergiás vagyok a macska szőrre…. nem is kicsit. Gyógyszer mellett is fent maradtak a tüneteim, már már asztmába fordulóan. Nekem az egészségi állapotom miatt, neki a nagyobb tér és játszótárs érdekében keresek új szerető gazdit. Az sem okoz neki gondot, ha egy macska vagy egy kutya is van a háztartásban. Kertbe is ki tudna szokni annak ellenére, hogy lakásban nevelkedett eddig. Az egészségi állapota tökéletes, rendszeres orvosi vizsgálat alatt tartom, ivartalanított és oltott. Természetesen alomhoz szokott, és minden holmijával együtt ajándékoznám el.
Képem is van róla, de sajnos nem tudom hogyan tegyek fel.
Kérem, aki olvassa és úgy gondolja befogadná,vagy van ismerőse aki magához venné, kérem azonnal jelentkezzen ezen az email-címen: ednuth@gmail.com
Köszönettel: Hidegh Tünde

Ui: Képem is van róla, de sajnos nem tudom hogyan tegyek fel.