Parmezán és gyógynövényes burgonya palacsinta recept

Az unokatestvérem újra készítette ezeket a parmezán gyógynövény burgonya palacsinta receptjét, amelyek nagyszerűnek bizonyultak! Reggelire, ebédre, vagy vacsorára és tökéletesen használható a maradék burgonyapürével. Unokatestvérem főzte a burgonyapürét, hogy elkészítsék ezeket a parmezán és gyógynövényes burgonya palacsinta és elkészítette az összeset. Csodálatos? Nagyon jó lesz megtudni, hogy a házi ételeket kap.

Hírdetés

Parmezán és gyógynövényes burgonya palacsinta recept

Elkészítési idő: 15 perc
Sütés Főzési idő: 6 perc
Teljes idő: 21 perc

Ízletes parmezán sajtos és még teli gyógynövény, gyógyhatású repceolajjal. Kiváló laktató reggeli négy személy számára.   

Nehézségi szint: Könnyű
Készülési költség: 1 175 Ft
Adagok: 4

Hozzávalók

  • 3 csésze burgonyapüré
  • 1/4 csésze parmezán sajt
  • 1 darab tojást
  • 6 evőkanál liszt felosztva
  • 1 evőkanál reszelt hagyma, vagy zöldhagyma
  • 1 evőkanál friss apróra vágott petrezselyem
  • Repceolaj sütéshez

Elkészítési utasítás

Egy keverőtálban keverjük össze a burgonyát, a sajtot, a tojást, 3 evőkanál lisztet, hagymát és petrezselymet.

Egy külön tálba adjunk hozzá 3 evőkanál lisztet és szitáljuk le a lisztet a palacsintához. Töltsük meg egy fagylaltkanalat, vagy egy evőkanál keverékkel, formáljuk a palacsintát, és merítsük lisztbe.

Adjunk hozzá 3 evőkanál repceolajat egy tapadásgátló serpenyőbe, és körülbelül 2-3 percig süssük meg őket mindkét oldalon közepes és magas hőn, vagy amíg aranybarna nem lesz. Adjunk hozzá további olajat, ha szükséges.

Vegyük le a burgonya palacsintát a papírtörülközővel bélelt tányérra, hogy felszívja a felesleges olajat. Tálaljuk és kínáljuk egy evőkanál tejföllel adagonként.

Mértékegységek

Folyadékok (és gyógynövények és fűszerek)

A folyadékok átalakíthatók literre, vagy milliliterre az alábbi táblázat szerint. Kis mennyiségű (kevesebb, mint 1 folyékony uncia vagy 2 evőkanál) összetevőket, például sót, gyógynövényeket, fűszereket, sütőport stb. Is át kell alakítani ezen a táblán. Ne használja ezt a táblát más, nem folyékony összetevők konvertálására.

Parmezán és gyógynövényes burgonya palacsinta. Folyadékok és fűszerek
Folyadékok és fűszerek
Súly

A súlyokat az alábbi táblázat segítségével konvertálhatjuk. Vegye figyelembe, hogy a táblázatban említett uncia nem azonos a folyékony unciával.

súly
Egyéb nem folyékony összetevők

Az amerikai receptekben meghatározott, nem folyékony összetevők térfogatarányban (ha több, mint 2 evőkanál, vagy 1 folyékony uncia) a következő táblázat szerint tömegre kell átszámítani. Ha olyan összetevőt kell átalakítania, amely nincs ebben a táblázatban, akkor a legbiztonságosabb a hagyományos mérőpohárral megmérni, majd az eredményeket metrikus skálával megmérni. Használhatja a fenti kötetkonverziós táblát.

Hossz

A hosszúságot a következő táblázat segítségével lehet konvertálni. Ne feledje, hogy 1 cm = 10 mm.

Hírdetés

Mai hírek friss
Apró-Nokedli.eu
Cheetah portál
Tojásos ételek- Hírek itt kezdődnek ||Női Net Portál

Recept nyomtatása
Parmezán és gyógynövényes burgonya palacsinta recept
Az unokatestvérem újra készítette ezeket a parmezán gyógynövény burgonya palacsinta receptjét, amelyek nagyszerűnek bizonyultak! Reggelire, ebédre, vagy vacsorára és tökéletesen használható a maradék burgonyapürével.
Előkészítés 15 Perc
Sütés/főzés 6 Perc
Mennyiség
Személy
Hozzávalók
Előkészítés 15 Perc
Sütés/főzés 6 Perc
Mennyiség
Személy
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Elkészítési utasítás Egy keverőtálban keverjük össze a burgonyát, a sajtot, a tojást, 3 evőkanál lisztet, hagymát és petrezselymet. Egy külön tálba adjunk hozzá 3 evőkanál lisztet és szitáljuk le a lisztet a palacsintához. Töltsük meg egy fagylaltkanalat, vagy egy evőkanál keverékkel, formáljuk a palacsintát, és merítsük lisztbe.
  2. Adjunk hozzá 3 evőkanál repceolajat egy tapadásgátló serpenyőbe, és körülbelül 2-3 percig süssük meg őket mindkét oldalon közepes és magas hőn, vagy amíg aranybarna nem lesz. Adjunk hozzá további olajat, ha szükséges.
  3. Vegyük le a burgonya palacsintát a papírtörülközővel bélelt tányérra, hogy felszívja a felesleges olajat. Tálaljuk és kínáljuk egy evőkanál tejföllel adagonként.
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük