Modesto barackok kajszibarack fajtái és termesztése

Leírás / Íz: A Modesto barackok, barackfa korai és nehéz termesztésű fajta. A gyümölcs közepes és nagy méretű, közepes vastagságú, mélyen narancs színű bőrrel. A Modesto kajszibarack pépe gazdag narancssárga színű, kissé szilárdabb, mint a Blenheim barack, húsos és mérsékelten lédús. A Modesto barackok finom aromájú, alacsony savasságú, mézes-édes ízű megjegyzésekkel.

Hírdetés

Modesto barackok – Évszakok / Szabad

A Modesto kajszibarack nyár elején kapható.

Jelenlegi tények a barackról

A Modesto kajszibarackot olyan kereskedelmi változatként fejlesztették ki, amely a szállítás során megőrzi a magasabb színvonalú megjelenést. Ez a fajta robosztus színű és nagyobb méretük miatt sikeres lett. A Modesto kajszibarack kezdi felváltani más olyan kajszibarack fajtákat, amelyek nem olyan tartósak a hosszú távolságok szállításakor.

A barackok alkalmazása

A Modesto kajszibarack húsos pépéből és lágy ízéből ismert, ezért jól párosul más csonthéjasokkal, beleértve a cseresznye, szilva és még mandula. A kajszibarack fogyasztható nyersen, szárítva, püréként, pörköltként, grillezve, sütve, vagy dzsembe főzve. Használhatók friss gyümölcs salátákhoz, ízletes salátákhoz és előételekhez, valamint desszertekhez.

Egyéb ingyenes párosítások a méz, a tojáskrém, a tenger gyümölcsei, például a fésűkagyló és a fűrészes garnélarák, a levendula, a citrom, a narancs, a kardamom, a pisztácia, a cayenne, a pepitas, a mascarpone, a burrata, a chevre, a vanília, a fehér csokoládé, a joghurt, a mogyoró és az olívaolaj. Kajszibarack adható süteményekhez, muffinokhoz és sütikhez, és jégkrémekbe és gelato-ba készíthetők. A legjobb a sárgabarackot szobahőmérsékleten tárolni, hogy lehetővé váljon az érés, majd csak néhány napig hűtőszekrényben tárolja.

Földrajzi előzmények

A Modesto kajszibarack a kaliforniai Le Grandból származik, és az FW Anderson az 1960-as évek közepén vezette be a piacra. A Modesto kajszibarack a „Perfection” szülőfajta nyílt beporzású palántája. Ez a fa a kaliforniai észak-középső völgyben virágzik, de a délnyugati éghajlatban is nő, mivel ez a fajta csak 300–400 órát igényel. hűtés kora tavasszal a virágok előállítása érdekében.

Receptek Ötletek

Receptek, amelyek tartalmazzák a Modesto sárgabarackot. Az egyik a legegyszerűbb, a három a nehezebb.

Hírdetés

Foodess

 

Barack- és joghurtos Muffinok

cathybarrow.com

 

Barack Gelato

Natasha’s Kitchen

 

Sárgabarack pite

Menük hét

 

Apicot kardamom morzsás torta

Étel receptek-Hírek itt kezdődnek-Receptek || Női Net Portál
Mai hírek friss
Apró-Nokedli.eu
Cheetah portál

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.