Arany Velvet kajszibarack sárgabarack

Leírás / Íz: Az Arany Velvet kajszibarack arany, bársonyos, lágy bőrrel rendelkezik, amelyet piros és sötétebb narancssárga árnyalatokkal lehet megtisztítani. Az Arany Velvet kajszibarack hasonló megjelenésű, mint egy sárgabarack, közepes méretű, enyhén hosszúkás és aranyszínű húsú. A szuper édes íz és az alacsony savtartalom gyakran emlékezteti a kóstolókat a desszert vagy a sárgabarackkonzerv evésére.

Hírdetés

Arany Velvet kajszibarack Évszakok / Szabad

A kajszibarack rövid időre kapható nyár elején.

Jelenlegi tények

Az Gold Velvet kajszibarack egy megfelelő típusú kajszibarack, amelyet a Kingsburg Orchards dolgozott ki Kaliforniában. Az Arany Velvet kajszibarack Inter-specifikus kajszibarack néven ismert, amely a gyümölcs származását a Barack család részeként határozza meg, de egy szilva megporozza. A Kingsburg Orchards kifejlesztette a szabadalmaztatott Velvet kajszi sorozatot; a fajták között szerepel a Black Velvet és a Red Velvet. Ennek a sárgabarackfajta nevének az a célja, hogy inkább a gyümölcs bőrének és lédús húsának színét és textúráját tükrözze, nem pedig örökségét.

Alkalmazások

Az Arany Velvet kajszibarack legjobban felhasználható friss táplálkozáshoz, kéznél vagy nyersen szeletelt formában, ízletes és édes ételek egyaránt. Ugyanakkor ízletes kompótot, dzsemet, redukciót és desszertet is készítenek. Az ingyenes ízek között szerepel a vanília, a szerecsendió, a trópusi gyümölcsök, a citrusfélék, a méz és a gyömbér. Ízletes párosítások között szerepelnek enyhe friss sajtok, például chevre és ricotta, gyógynövények, például sült saláta kitûnõ, chili, koriander, jalapeno, édes hagyma, bazsalikom és édeskömény. A főzés után ezek a kajszibarack mázként jelenik meg sertés, csirke, grillezett hal és fésűkagyló számára.

Földrajz / Előzmények

Az Gold Velvet sárgabarack egy 21. századi szabadalmi változat, amelyet a Kingsburg Orchards fejlesztett ki a kaliforniai San Joaquin-völgyben. A Kingsburg Orchard szabadalmaztatott fajtáinak egyike, amelyeket a Velvet kajszibarack sorozatában azonosítottak. Az Arany Velvet kajszibarack olyan éghajlaton virágzik, ahol enyhe téli hőmérsékletek és a nyári szezon hosszú, meleg és száraz. A Gold Velvet barack egy inter-specifikus gyümölcs, amely a kajszi és a szilva hibridizációjának eredménye. A sárgabarack őshonos Kína észak-középső és északnyugati részén található hegyvidéki régiókban. A közönséges európai szilva valószínűleg a Kaukázus és a Kaszpi-tenger környékén származik. A kereskedelmi útvonalak és a feltárások végül eljuttatják ezeket a gyümölcsöket származási helyükről Európába és végül az Új Világba.

Receptek Ötletek

Receptek, amelyek tartalmazzák a Gold Velvet ™ sárgabarackot. Az egyik a legegyszerűbb, a három a nehezebb.

Hírdetés

Krazy Konyha Anya

 

Méz és kakukkfű grillezett sárgabarack

David Lebovitz

 

Sárgabaracklekvár

Gőzös konyha

 

Fésűkagyló barackmártással

Vegán receptek – Hírek itt kezdődnek || Női Net Portál
Mai hírek friss
Apró-Nokedli.eu
Cheetah portál

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.